UŞAK / KARAHALLI - Külköy İlkokulu

Ara

Okulumuzda Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yürüttüğü  Uşak Kültür Rotası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize tiyatro gösterisi, ebru sanatı gösterimi, gezici kütüphane tanıtımı gibi etkinlikler yapıldı.

Alfaklar ve karayakuplu Ana sınıfı 23 Nisan bayramını çoşkuyla kutlaması

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOSKUYLA KUTLANDI

Saygıdeğer Misafirlerimiz;

Dinimizde ve kültürümüzde 'âşûrâ geleneği' önemli bir yere sahiptir. 'Âşûrâ' kelimesi Arapça kökenli bir kelime olup 'onuncu' anlamına gelmektedir.Muharremin onuncu günü (âşûrâ) Hz.Nuh'tan itibaren bütün sami dinlerde mevcut olan oruç tutulan bir gündür.Geleneğimizde de önemli yeri olan Âşûrâ, muharremin onuncu günü başlamak üzere sonraki günlerde de pişirilip dağıtılan tatlıya (aşure) ad olmuştur.Her ne kadar bu geleneği muharrem ayında yaşatsak da her daim amaç birlik, beraberlik, paylaşmak gibi değerlerimizi öne çıkarmaktır.

Çocuklarımız damlaya damlaya göl olmanın ne demek olduğunu, birlikten kuvvet doğar ilkesini, paylaşmanın ne büyük bir mutluluk olduğunu bu projeye katkı sağladıklarında yaparak yaşayarak öğrenmiş olacaklardır.

Külköy İlk-Ortaokulu olarak biz de ramazan ayı öncesinde çocuklarımıza bu önemli değerleri yaşayarak hissettirme, onları bu duygulara ortak etme çabasına girdik.

Güzel değerlerimizi hep birlikte yeniden gerçekleştirmeyi umduğumuz bu günde     bizlerle olmanız bizleri mutlu edecektir. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz

OKULUMUZDA DEPREM  ANI  TAHLİYE TAKBİKATI YAPILDI

OKULLLUMUZDA DİYABET EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLDİ

Okulumuzda  öğrencilerimizin karne töreni

Okulumuzda Dünya Diyabet Günü ilgili  video izlendi

Ara

Kaymakamımız Muhammet ZENCİRLİ İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Nezir EREN Okulumuzu ziyarette bulunuştur.

Okulumuzda Kızılay ile etkinlik yapıldı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI